Mecanismul de direcție al unui autovehicul asigură transmiterea mișcării de la volanul autoturismului la roțile motrice prin coloana volanului la caseta directive și de aici la roți prin intermediul bieletelor de direcție.

Demultiplicarea mișcării este asigurată de caseta de direcție. Verificarea geometriei roților este o operațiune extrem de importantă, necesar să fie efectuată periodic și în situații de înlocuire a pieselor sistemului de direcție sau la înlocuirea anvelopelor. În cadrul acestei operațiuni sunt incluse verificări ale unghiului de fuga, unghiului de cădere și al unghiului de convergență al roților.

Servicii de vulcanizare cu aparate de echilibrare profesionale, de ultima generație, cu laser complet care preia dimensiunile automat. Servicii de reglare a direcției cu aparat Hunter HawkEye Elite cu 4 camere 3D, lider mondial în echipamente de aliniere, service roți și anvelope, inspecție și calibrare ADAS.

Patru camere de precizie oferă măsurători de aliniere cu o acuratețe maximă. Adaptoarele QuickGrip® de la Hunter au un design ușor și un profil îngust, oferind citiri rapide și eficiente.

Programări la telefon: 0769 735 314