Kastin Test este un centru tehnic specializat și autorizat care asigură inspecția tehnică periodică a vehiculelor prin examinarea vizuală și diagnosticarea echipamentelor, agregatelor și sistemelor aferente securității rutiere și protecției mediului, cu eliberarea raportului de verificare tehnică și a ecusonului corespunzător.

Din anul 2011 stația noastră ITP, acreditată RAR, este dotată eu cele mai noi aparate de testare, iar lucrările se efectuează de către specialiștii noștri, ceea ce garantează verificarea autovehiculului dumneavoastră din punct de vedere tehnic, pentru a întruni cele mai exigente norme privind siguranța dumneavoastră în trafic și normele de poluare admise.

Legislația pentru Inspecțiile Tehnice Periodice (ITP) pentru autovehicule s-a schimbat de la 1 ianuarie 2018, astfel încât pentru mașinile mai vechi de 12 ani este nevoie anual de ITP, iar pentru mașinile noi prima vizită la ITP se face la trei ani de la data primei înmatriculări în România, nu la doi ani, cum a fost până acum.

Inspecția tehnică periodică (ITP) este o verificare complexă a autovehiculului incluzând (dar fără a fi o listă completă): documente de identificare, stare motor, frâne, direcție, lumini, anvelope, emisii poluante, aspect exterior, etc.

În cazul în care autovehiculul dumneavoastră este respins la verificare, aveți dreptul ca în 30 de zile, după efectuarea reparațiilor necesare, să vă prezentați la o re-verificare a sistemelor reparate, la aceeași stație itp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *